Finn dragene på Gullknapp

De flotte dragene på Gullknapp står i fokus, når det er ny sommertrening nå på onsdag 10. juli. Det blir også ei nybegynner-løype. Dragene er av det rolige slaget, de er ikke farlige, kunsten er å finne dem og deretter følge dem i skogen.

Det er dessverre ingen flygende drager – vi snakker om naturlige drag i terrenget der man får hjelp til å holde retningen, samt at det ofte er fint å løpe. Dette vil ofte søkk eller bekkedrag, eller en sadel mellom to kollepartier – Gullknapp har mange slike.

Bildet viser et eksempel-strekk fra løypa; fra 3. og østover til 4. post. Her kan man gjøre det enkelt å bare følge sti, men man kan også øve seg på å følge draget som er markert med stiplet lilla strek inn mot posten.

Strekkene er lagt slik at man kan ta løypene med A- eller B-vanskelighetsgrad. Og det er en egen Nybegynner-løype.

Det vil være EKT-poster, så du kan ta med brikka om du vil ha tida. Meld deg gjerne på i Eventor på forhånd, men du er også velkommen om du skulle glemme det!