Samlinger

Her er kort informasjon om aktuelle samlinger.

Avlyst: Klubbtur «Nord-Jysk 2 dages» 12. – 15 mars 2020

Klubbturen ble dessverre avlyst pga korona-viruset: les mer her.

Start neste sesong i Danmark! Klubbturen til Nord Jysk i mars er et av sesongens høydepunkt og passer for alle!

For 6. år på rad arrangerer Grane klubbtur til Nord Jysk i mars. Turen passer for alle, også foreldre og søsken som ikke løper orientering. Vi skal delta på en trening og to (evt tre om man vil løpe nattløp) løp i Danmark. Innimellom er det godt med tid til turer i badeland, utforsking og felles pizzakveld.

Praktisk info

Vi reiser med minibuss og evt privatbiler fra Harebakken ca kl 14 torsdag. Vi er tilbake søndag ettermiddag. Det er mulig å kjøre selv og komme nedover fredag, dersom det er vanskelig å ta fri fredag. Man må da ordne ferje selv. Vi skal bo i leiligheter i Skagen strand, med plass til 4-6 personer. Leilighetene har kjøkken slik at vi kan lage mat selv. Feriesenteret har badeland som kan benyttesfritt under oppholdet.

Feriesenter Skagen strand: http://www.skagenstrand.dk/

Program

Fredag formiddag er det trening med løyper som passer for alle. Vi prøver å ordne følge til dem som trenger det. Fredag kveld er det nattløp for de som ønsker en ekstra økt. Lørdag og søndag er det løp med klasser for alle.

Kostnad

Egenandel på turen er kr 500 for barn og kr 800 for voksne. Dette inkluderer ferje, minibuss, opphold og løp/trening. Mat dekkes av hver enkelt.

Påmelding

Påmeldingsfrist til klubbturen er 31. desember, men flott med tidligere tilbakemelding om du vet du vil delta!

Vi ønsker tilbakemelding på om du evt kan stille med privatbil dersom minibussen blir full. For å booke ferje trenger vi navn og fødselsår, til løpa klasse og brikkenr. Christine kan hjelpe med å velge klasse, om man er usikker på dette. Dersom du vil delta på klubbturen, men vil reise fredag, gir du beskjed om det. Da må hver enkelt bestille ferje og evt orden samkjøring internt.

Hjemmeside til arrangementet Nord Jysk: https://nordjysk2dages.dk/jom3/

Bli med!

Vi håper mange vil bli med på klubbturen! Dette er en fin måte for nye å bli kjent i klubben og med orientering. For påmelding/mer info:

Christine (se kontaktinformasjon for Christine her: https://www.graneorientering.no/styret/)