Medlemskap

IK Grane Arendal Orientering er et idrettslag med ca 100 medlemmer. Vi har løpere på alle nivåer; elite, bredde, ungdom og rekrutter. Det er plass til ALLE uansett nivå og alder.

Om du ikke er aktiv, men ønsker å bidra på Granestua eller på andre måter i klubben, så er du hjertelig velkommen som medlem eller støttemedlem.

Medlemsfordeler

  • Du blir med i et aktivt, inkluderende og engasjert miljø som trener sammen, arrangerer løp og samlinger, jobber med vedlikehold av løypenettet rundt Granestua og Granestua.
  • Påmeldingsavgift dekkes for løp innenfor Agder. Ungdom og aktive løpere t.o.m 34 år får også dekket påmeldingsavgift på nasjonale løp. Etteranmeldingsavgift dekkes ikke, og dersom du ikke stiller på et løp du har meldt deg på, risikerer du å måtte betale avgiften selv.
  • Fri deltakelse på Granes treninger og samlinger – her kan du få opplæring og tips slik at du kan bli trygg med kart i skogen og en bedre orienteringsløper.
  • Du kan leie Granestua til private arrangement.

Meld deg inn

Send en mail til Geir Jonny Ringvoll med hvem som skal bli medlem. Se https://www.graneorientering.no/styret/ for kontaktinformasjon.

Endringer og spørsmål

Ønsker du å oppdatere kontaktinformasjonen din, melde deg ut eller har spørsmål rundt medlemskap? Send en mail til nestleder i klubben, kontaktinformasjon finner du her