Åpent mor-o-løp på Granestua 24. september

Denne ettermiddagen lønner det seg å lese postbeskrivelsen, da vi arrangerer et løp der det å komme seg inn i post-ringen bare er halve oppgaven. Stemplingsbukkene skal gjemmes, slik at det må letes litt – men det er en postskjerm der som viser at du er i nærheten.

Alle klubber, alle aldre

Dette er et artig løp som er åpent for alle klubber og løpere. Minimalt med orienteringserfaring er nødvendig, men det er en fordel om du er god til å finne skjulte skatter. Vi håper å få med løpere i alle aldre.

Når og hvor

Løpet har fellesstart ved Granestua ca kl 17:45. Alle må komme til mål senest kl 19:00.

Hva er opplegget?

Dette er et løp der postskjermene er synlige, mens stemplingsbukken(e) er gjemt vekk. Postbeskrivelsen har hint om hvordan du skal finne dem.

Dette er et løp der det er vanskelig å rykke fra klynga, positivt for de yngste som sånn sett kan henge med teten helt inn.

Løypa er kort, alle har de samme postene – litt over 1 km, og vi er for det meste i nærheten av kjente og kjære Kalstadtjenna. Løypevakter vil følge med underveis i løypa og gi hjelp etter behov.

Kveldsmat

Etterpå er det kveldsmat på Granestua for de som vil, det koster 30 kr for de som ikke er Grane-medlemmer.

Klasser og premier

  • Nybegynner: ingen tidtaking, ingen rangering – premie til alle
  • Jenter: opp til og med 14 år – premie til alle
  • Gutter: opp til og med 14 år – premie til alle
  • Damer: over 14 år – premie til de 3 beste
  • Herrer: over 14 år – premie til de 3 beste

Meld deg på!

Du må ikke melde deg på i forkant, men det blir enklere for oss dersom du gjør det. Gjør det her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12039