KM sprint på Myra 22. august

Nå er det ikke lenge igjen til KM sprint i orientering. Start og mål er på Myra skole i Arendal, på den flotte gressletta som også ble brukt på Sørlandsgaloppen i 2018.

Løpsterrenget har både lettløpt terreng rundt skolen og sykkelbanen, litt gateløping i boligområde og en del skogsterreng med noen bratte stigninger avhengig av trasévalget. Det anbefales å bruke sko med gummiknott, evt gummiknott med metallpigg. Joggesko kan brukes, men er ikke det beste.

Mange har løpt i konkurranseområdet tidligere, men nå er kartet splitter nytt og mer detaljert enn før. Vi tror og håper det gjør at løperne må tenke litt.

Været ser ut til å bli OK, det er meldt litt regn på formiddagen, men det ser ut til at det går over i sol når selve KM arrangeres. 21 grader er veldig fin løpstemperatur.

Konkurranseklassene har ordinær påmeldingsfrist i løpet av torsdag, de åpne klassene kan vente med å melde seg på til de møter på arena. Men vi oppfordrer alle som planlegger å løpe om å forhåndspåmelde seg, så vi kan ha tilstrekkelig med kart.

Påmelding gjør du her i Eventor.