Grane inviterer til sommer-o-skole

IK Grane orientering arrangerer sommer-orienterings-skole i Arendal i slutten av juni! Vi gir opplæring i orientering til deltakerne på det nivået de er – dvs man kan møte opp med eller uten tidligere erfaring. Det vil også være lek og variasjon i aktiviteter.

Selv om du har deltatt på kurs tidligere, så vil du antagelig lære noe nytt her og treffe andre barn og unge.

Vi ønsker å få alle engasjert, slik at de har det gøy! 

Påmelding 

Det er fortsatt plass til flere på kurset. Fyll ut skjemaet under for å melde deg på.

For å sikre at det ikke blir for mange ift antall trenere, så send også en SMS til 990 41 018 om du melder på etter 14. juni – så vi raskt kan bekrefte at du får plass eller ikke. Blir det for mange vil «førstemann til mølla»-prinsippet gjelde.

Aktiviteter 

  • lær orientering gjennom morsomme øvelser som eksempelvis «caps fange-lek», «den usynlige o-posten» og «farge-fangeren» 
  • samarbeide i små grupper 
  • lek og moro 
  • uhøytidelig løp  

Praktisk info 

  • Når: tirsdag 25. og onsdag 26. juni fra 0900 – 1400 begge dager.  
  • Hvem: fra og med 6 til og med 12 år. Det er flott om foresatte kan være med hele eller deler av tiden, da vi ser at det som oftest hjelper på læringa – men dere må ikke være med. Det er viktig at barna kan følge beskjedene som blir gitt av trenerne og er greie med hverandre og trenerne.
  • Hvor: oppmøte begge dager blir ved Myra skole i Arendal. Vi tenker å bruke områdene på og rundt skolen, samt området mot Sam Eyde vgs. Vi har tilgang til oppholdsrom og toaletter ved grendehuset på Myra skole.
  • Pris: det koster 100 kr å delta per person for begge dagene tilsammen. Du kan evt delta bare en dag, prisen er den samme uansett.  
  • Ta med: egen matpakke og drikke. Møt opp i klær og sko for å være utendørs og som er greie å løpe i. De må kunne bli våte og gjørmete – vi kommer til å være i skogen deler av tiden. Ta med litt skifte og solkrem.  

Vi vil bevege oss i området rundt Myra skole, sykkelbanen, Sam Eyde vgs, lysløypa, Smedplasstjenn. Her er det både skolegård og skogsterreng. Avstandene er ikke lange, vi tilpasser tempoet til gruppa og vi tar pauser underveis.

Trenere 

Våre dyktige og hyggelige Grane-løpere i alderen 17-20 år leder aktivitetene.  

Forsikring 

Deltagerne må selv ha forsikring for å dekke skader på seg selv eller gjenstander de har med seg. 

Kontaktinfo foreldre 

Foreldre må oppgi telefonnummer som de er tilgjengelig på i forbindelse med o-skolen. Hvis noe skulle skje er det viktig at vi kan få tak i dere og at dere kan hente innen rimelig tid om det skulle bli nødvendig.   

Spørsmål? 

  • Stig Alvestad, leder i Grane orientering (990 41 018) 
  • eller Christine Mikkelsen, styremedlem (996 10 075)