Granestua

Granestua

Se granestua.no

Kort info

GRANESTUA TURSENTER /IK GRANE ORIENTERING er ansvarlig for driften av Granestua. Hytta er åpen hver søndag mellom kl. 10.00- 15.00 i perioden september-april. Da serveres nystekte vafler, kaffe og mineralvann foran peisen eller ute på en solfylt terrasse med flott utsikt utover Kalstadtjenna.

Det er salg av vafler og mineralvann.

God og gratis parkering hele året..

I hyttas nærområde er det merket rundløyper i forskjellige lengder som passer folk i alle aldre. Rundt Kalstadtjenna er løypa også tilrettelagt for funksjonshemmede og barnevogner. For de som ønsker å gå fra byen, fra Froland eller Moland til Granestua er det flere merkede løyper. Om vinteren kjører vi opp skiløyper fra Myra, lysløypa v/Birkenlund og Blakstad når snøforholdene gjør det mulig.

Turkart og løypebok

Alt om løypene finner du utførlig beskrevet og merket på kart i Granes flotte TURKART & LØYPEBOK. Denne fåes kjøpt på. Granestua, BrekkeSport,Sport&Fritid Stoa, hos byens bokhandlere og Turistforeningen på Langbrygga.

Oversikt over alle løypene – både sommer og vinter finnes også på informasjonstavlen på Granestua.

Brygga ved Kalstadtjenna
Brygga ved Kalstadtjenna
Turskilt.
Det er flere ulike turvarianter rundt Granestua som er merket med skilt.

Skiløyper om vinteren

Følg med på skisporet.no, der vises oppdateringer på når løypene er kjørt: https://skisporet.no/austagder/friluftsradetsorgranestua?map=norges_grunnkart

Utleie av hytta

Mulighetene for å leie hytta vil inntil videre være begrenset til å gjelde for idrettsarrangement/treningssamlinger o.l.

Henvendelser vedrørende utleie: Per Reidar Spieler. mobil 908 48 735. e-post: per.reidar@spieler.no

Granestua sin Facebook-side

Her legges det også ut informasjon om Granestua: https://www.facebook.com/granestuatursenter