Klubbmesterskapet 2019

Tradisjonen tro sto Jon Blågestad for hele arrangementet. Ikke bare lager han gode løyper, han griller perfekte hamburgere også!

Klubbmesterskapet 2019 gikk i fint sommervær, som alltid fra Granestua, og som alltid med fellesstart og gafling etter Jon metoden. Noen fikk lange og krevende løyper, noen ikke så lange, men velfortjente klubbmestre ble kåret i alle klasser. En stor takk til Jon Blågestad som sto for hele arrangementet! Og som noen av ungdommene som gikk glipp av klubbmesterskapet sa, det blir jo egentlig ikke ordentlig sommerferie når vi går glipp av klubbmesterskapet.

Siden vi i noen klasser i skrivende stund, sliter litt med å finne helt ut hvem som egentlig vant alle klassene, lar vi bildene tale for seg! Det som er sikkert er at Aud Torbjørnsen og Magnus Fossum vant henholdsvis dame og herreklassen. Og at Geir Jonnys medalje, ikke skyldes seier, men derimot prisen for å finne færrest poster.

Rekruttene begynner å trives på Granestua etter både o troll leir, treninger og nå klubbmesterskap. For en fin gjeng det har blitt!