Prøv orientering på Hoveodden 6. april

Vi har åpen dag onsdag 6. april 17.30.

Da vil trenere for Grane orientering introdusere deg for o-sporten. Du vil få informasjon om bruk av kart og kompass samt muligheten til å løpe en enkel o-løype, gjerne med følge. Deltakelse er for folk i alle aldre, gratis og uforpliktende.

Barn under 10 år må ha følge av en voksen.

Fremmøte: ved parkeringsplassen på Hoveodden (ikke Hove leir).

Orientering handler om å finne fram til bestemte steder (poster) i terrenget ved hjelp av et kart der postene er tegnet inn. Det er ikke slik at vi trener et fast sted. Fordi banen/løypa blir lagt ny for hver trening er det naturlig å variere arena. Ingen treninger er like.

Treninger

Hvis du har lyst til å fortsette, så arrangerer vi treninger på mandager – se mer informasjon her.

Om IK Grane Arendal Orientering

Grane orientering er en aktiv klubb som har ukentlige rekrutt- og ungdomstreninger hver mandag fra kl. 17.30-18.30. På treningene er det fokus på lek, kartforståelse og mestring. Det eneste du trenger er joggesko (ikke støvler) og tøy som tåler å bli vått og møkkete. Kompass og tidtakerbrikke kan lånes gratis av klubben.

Ønsker du å vite mer kontakt rekruttansvarlig Geir Jonny Ringvoll, E-post; gjringvoll@gmail.com

Grane logo