TRENINGENE STARTER OPP IGJEN!

Endelig kan vi tilby organiserte treninger for alle klubbens medlemmer igjen! Første trening er tirsdag 12. mai, med oppmøte 17.30 ved tennisbanene på utsiden av Sam Eyde vgs/ Arendal idrettspark. Det blir opplegg for alle aldersgrupper.

Vi må imidlertid fortsatt ha noen begrensninger på treningene for å overholde smittevernreglementet. Vi er pålagt å holde avstand på 1 meter og pga begrensinger i forhold til å låne ut utstyr og skrive ut strekktidlapper, blir treningen med poster, men uten tidtaking. For å klare overholde dette, ber vi om at de yngste og minst erfarne løperne våre stiller med en voksen.

Det blir nå treninger hver tirsdag 17.30 for alle grupper. Nærmere info og plan blir lagt ut her de nærmeste dagene og delt ut på trening til tirsdag. Vi minner samtidig om at karusell løpa også starter opp igjen førstkommende onsdag. Påmelding i eventor er obligatorisk.

Vi gleder oss til å se alle igjen på trening!

Treningene starter opp igjen!