Flott KM-helg 28. og 29. august

I slutten av august er det to KM på rad – KM lang på lørdag og KM stafett på søndag i området ved Arendal. Påmelding er nå åpnet for begge løp.

KM lang

Påmelding her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14014

KM lang er på nytt kart, Skjulestad, som er naboterreng til Granestua. Løypene blir lagt slik at det ikke skal bli unødvendig tungt, det er dessuten flere klasser å velge i dersom du ønsker en lettere reise. Arena er på Granestua. Det er et flott skogsterreng med en del stier og veier som hjelper på km-tida.

KM stafett

Påmelding her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15263

KM stafett blir på Hoveodden, noe som gjør at det blir et meget lettløpt terreng. Noe som gjør at det er mulig å løpe både lørdag og søndag selv for de mindre godt trente. Etappetidene blir også noe kortere enn de ville vært i et skogsterreng, det blir med andre ord en rask KM stafett.

Stranda og is-kiosken til Canvas Hove er også i umiddelbar nærhet til arena, så det går an å kose seg før, under og etter stafetten!

Vi minner om at

  • det er «Lagkonkurranse» for de yngste inntil 12 år på KM stafett, der man kan løpe alene eller flere nybegynnere sammen
  • det er lov til å stille mix-lag, med deltakere fra ulike klubber (men man kan ikke vinne KM-medaljer da)

Overnatte?

Hvis du har litt halv-lang reisevei, hvorfor ikke overnatte i Arendal fra lørdag til søndag – så slipper du å kjøre så mye? Overnatter du på Hove har du kort vei til start på søndag, men det er også mange overnattingsmuligheter på hoteller i byen. Vi har ingen spesielle avtaler, men det er neppe fullt denne helga.

Arrangører

Grane arrangerer KM lang, mens KM stafett er et samarbeid mellom Grane og Trauma, med bistand fra kretsen.