Fellestreninger starter 13. april + annen nyttig info

I tråd med nasjonale forskrifter så starter Grane orientering med utendørs fellestreninger fra og med 13. april. Dette er heller ikke i konflikt med lokale regler i Arendal som gjelder frem til 29. april.

13. april 1730 skal vi løpe på Stølsviga. Vi er så heldige å kunne benytte løypene til bedrifts-orienteringa. Avtalen mellom bedriftsidretten og de lokale o-klubbene er at klubbens trenere og barn (med ledsagere) / ungdom til og med året de fyller 19 år betaler ingenting, øvrige må betale det vanlige beløpet til bedriftsidretten (bare en gang per løp). Se kalenderen for flere detaljer: Kalender

Trauma skulle arrangert det første karusell-løpet i dag. Siden det ikke er mulig, har de lagt ut 3 løyper som egentrening; C-løype (hakket over nybegynner), A-kort og A-lang løyper – det setter vi veldig pris på. Løypene og info om betaling med Vipps finner du her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14435

Grane har nå 11 egentreninger for alle nivå stående ute i skogen med poster – vi håper dere får brukt de. Det er veldig fine forhold i skogen nå. Førstkommende søndag tar vi inn den første økta som ble lagt ut, på Tromøya. Vi planlegger å legge ut noen nye økter også.